Mind my Body

Persoonlijke Ontwikkeling
Coaching
Bewegingstherapie

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling betekent een continu proces van bewustwording, spirituele groei en het streven naar een optimaal niveau van welzijn. Middels bewustwording zul je meer in contact komen met wie je echt bent en van daaruit keuzes maken op je levenspad. Persoonlijke ontwikkeling betekent naar binnen kijken in de diepere laag en het ontwikkelen dan wel versterken van je interne referentiekader. Mensen met een sterk intern referentiekader maken keuzes vanuit hun intuïtie oftewel vanuit het hart, zonder zich te laten beïnvloeden door anderen.

Gebeurtenissen en ervaringen in je leven helpen je groeien. Hiervoor is zelfbewustzijn en zelfinzicht noodzakelijk. Hoe bewuster je in het leven staat, hoe veerkrachtiger en sterker je kunt omgaan met deze gebeurtenissen. Persoonlijke ontwikkeling maakt mentaal en fysiek krachtiger, je belastbaarheid neemt toe waardoor er minder kans is op ziekten en herstelprocessen na een ziekte of blessure voorspoedig verlopen. Je (h)erkent grenzen en kunt beter omgaan met stress. 

Dit spreekt mij aan

Neem vrijblijvend contact met ons op. Persoonlijk kennis maken is altijd prettig.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Coaching

Persoonlijke begeleiding om situaties positief te veranderen. Het doel is vergroten van de persoonlijke effectiviteit en/of professionele bekwaamheid. Ontdek dat je uiteindelijk alles in je hebt om jezelf te helpen.                                                                    

Bewegingstherapie

Ervaar je fysieke klachten als pijn, stijfheid of vermoeidheid? Bewegingstherapie brengt je weer tot jezelf door aan de slag te gaan met je lichaam. De combinatie van oefentherapie en yoga maakt maatwerk mogelijk afhankelijk van je hulpvraag.