Mind my Body

Persoonlijke Ontwikkeling
Coaching
Bewegingstherapie

Coaching

NLP coaching

Coaching gericht op het verdiepen van het bewustzijn voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. Het doel is in beweging te komen, en positieve veranderingen teweeg te brengen in de situatie van jouw hulpvraag.

Transpersoonlijke coaching

Coaching met als doel persoonlijke ontwikkeling zoals levensvragen, vragen rondom zingeving en rouw / verlies. Het is gericht op het faciliteren van verandering van binnenuit door vergroten van het bewustzijn over je eigen handelen en door het bevrijden van het bij jou aanwezige potentieel, zodat er een grotere kwaliteit van leven en werken ontstaat.

Revalidatie coaching

Bij aanwezigheid van (chronische) lichamelijke klachten waarbij herstel stagneert. Het lichaam herstelt in principe vanzelf, zeker als er geen medisch aantoonbaar letsel aanwezig is. Als dit herstel niet of onvoldoende plaats vindt is er vaak sprake van herstelbelemmerende factoren. Door revalidatiecoaching onderzoeken we wat deze factoren zijn en werken we naar een wijze van omgang waardoor deze factoren het herstel niet langer belemmeren. Dit maakt de weg vrij voor het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling maakt mentaal en fysiek krachtiger, je belastbaarheid neemt toe waardoor er minder kans is op ziekten en herstelprocessen na een ziekte of blessure voorspoedig verlopen. Je (h)erkent grenzen en kunt beter omgaan met stress. 

Dit spreekt mij aan

Neem vrijblijvend contact met ons op. Persoonlijk kennis maken is altijd prettig.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Bewegingstherapie

Ervaar je fysieke klachten als pijn, stijfheid of vermoeidheid? Bewegingstherapie brengt je weer tot jezelf door aan de slag te gaan met je lichaam. De combinatie van oefentherapie en yoga maakt maatwerk mogelijk afhankelijk van je hulpvraag.